31 Ocak 2013 Perşembe

Karadayı Dizi Müziği Dinle , Karadayı Dizisi Hüzün Şarkısı Dinle , Karadayı Dizisi Müziği Full Dinle


Karadayı Dizi Müziği Dinle , Karadayı Dizisi Hüzün Şarkısı Dinle , Karadayı Dizisi Müziği Full Dinle 

Ful İsmail Türü Sarkıları Dinle

İsmail Türüt Dinle

İsmail Türüt


Mp3 player ile dinleyebileceğiniz İsmail Türüt Türküleri:
İsmail Türüt - Alucralı.
İsmail Türüt - Anasını Satayım.
İsmail Türüt - Ateş Çemberi.
İsmail Türüt - Babasından İstedim.
İsmail Türüt - Banada Ver Allahım.
İsmail Türüt - Bosna Destanı.
İsmail Türüt - Cıngılım..
İsmail Türüt - Davacıyım Hakim Bey.
İsmail Türüt - Deniz Gözlüm.
İsmail Türüt - Denizde KarartI.
İsmail Türüt - Dünya Tatlısı.
İsmail Türüt - E Kız Kocamı Aldın.
İsmail Türüt - Eyildimde Su İçtim.
İsmail Türüt - Gaybana.
İsmail Türüt - Gökte Uçan Teyyare.
İsmail Türüt - Gözümün İlk Ağrısı.
İsmail Türüt - Haram Olasın Haram.
İsmail Türüt - He Emine ( Horon ).
İsmail Türüt - Horonda İki Güzel.
İsmail Türüt - Kaynana.
İsmail Türüt - Kurtlarun Sofrası.
İsmail Türüt - Misiri Kuruttunmu.
İsmail Türüt - Nazaramı uğradun.
İsmail Türüt - Nazlıcanım.
İsmail Türüt - Oflu ile Bayburtlu.
İsmail Türüt - Oflu İle Şeytan.
İsmail Türüt - Oy Trabzon.
İsmail Türüt - Pabuclarım Delindi Kumdan Giderim Kumdan.
İsmail Türüt - Rize Güzel Memleket.
İsmail Türüt - Rize´de Üşüyorum.
İsmail Türüt - Sosyete Kızı.
İsmail Türüt - Tavuklar Pulli.
İsmail Türüt - Viya.
İsmail Türüt - Yar Fadimem.
İsmail Türüt - Yayalar.
İsmail Türüt - Yürü Başkanım.
İsmail Türüt - Çalma El Kapısını.
İsmail Türüt - Çay Zamanı.
İsmail Türüt - Çay Güzeli.
İsmail Türüt - Çayelinden Öteye.
İsmail Türüt - Ömrümün Kalanını.
İsmail Türüt - Şehitler Ölmez.
İsmail Türüt - Dağlara.
İsmail Türüt - Deli Zekiye.
İsmail Türüt - Gülhanım.
İsmail Türüt - Horon.
İsmail Türüt - Karadeniz Türküsü.
İsmail Türüt - Plan Yapmayın.
İsmail Türüt - Tulum Potpori.
İsmail Türüt ve Yasemin Yıldız - Oy Agama.
İsmail Türüt KİMDİR? (İsmail Türüt'ün Hayatı):
Doğum Tarihi: 08.06.1965.
Doğum Yeri: Rize.
Babam Mustafa Türüt,çay fabrikasında işçi olarak çalışırken, annem Hamdiye Türüt ev hanımıydı.
İlkokulu, köyüm olan Ambarlıkta, Ambarlık İlkokulunda bitirdim. Yine bu dönemlerde, yaz aylarında cimilyayla’sında çobanlık yapardım ama ilkokula başladığım günden beri tek hayalim İstanbul’a gidip sanatçı olmak ve türkü söylemekti.Ve 1979! Hayallerimin gerçekleştiği yıl; İstanbul’a gelişim. İlk olarak Bahçelievler’de bir yakınımın sahibi olduğu markette işe girdim. Bir yıl çalıştıktan sonra bu kez Bebek’te bir fırında çalışmaya devam ettim.Bu arada da hem çalışıp hemde çay bahçelerinde,düğün salonlarında ve üçüncü sınıf gazinolarda uvertür olarak çıkmaktaydım.
1998 yılı,hayatımın dönüm noktası oldu.O zamana kadar 20 kaset yapmış olmama rağmen yalnızca Karadeniz’de tanınırken, 1998 yılında İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu idobay müzik firmasına transfer oldum.Adeta sanat hayatıma sıfırdan başlamış gibi birçalışmanın içine girdim ve bir anda Türkiye’nin gündemine “Oflu İle Bayburtlu” kaseti ile oturdum Bu zaman zarfında çok başarılı çalışmalara imza atarak, Karadeniz müziğini tüm Türkiye’ye sevdirdiğimi düşünüyorum.7 yıl boyunca aralıksız bir şekilde Kanal 7 televizyonunda Türüt Show programını yaptıktan sonra, soyadım taşıyan bu programa tgrt ekranlarında devam ettim. Yine tgrt televizyonuna Tirvana isimli 26 bölümlük bir dizi çektim. 15 parçama klip çekip, sevenlerimin beğenisine sundum. 100’ün üzerinde söz ve müziği bana ait esere imza attım. idobay firması kapanınca bende ayrılıp hemşerim olan İskender ulus’un sahibi olduğu ulus müzik firması ile anlaştım. Halen aynı firma ile çalışmalarımı sürdürmekteyim.Türkiye’de yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere en çok konser veren 5 sanatçıdan bir tanesiyim.Evli ve ikisi kız ikisi erkek olmak üzere 4 çocuk babasıyım. Çocuklarım Deniz , Yasemin , Miraç ve Nazlıcan ....

Mp3 Müzik Şarkı Türkü Dinle. Sevilen Sanatçıların Hayat Hikayeleri Bilinmeyen Yönleri görülmemiş Resimleri Albümleri ve Online Full Radyo Tv Kanalları ve Ayrıca Sesli Kameralı Sohbet Chat Odaları Hemen Dinle Farkı ile Sizlerle....

Ben Deniz Sarkıları Ful Dinle

Ben Deniz Resimleri


ONLİNE DİNLEYEBİLECEĞİNİZ BEN DENİZ PARÇALARI:
Ben Deniz - Ağlat Hadi Beni.
Ben Deniz - Ağlayamamı.
Ben Deniz - Başımın Belası.
Ben Deniz - Bn Bir Dönsen.
Ben Deniz - Bu Baharda.
Ben Deniz - Canım Yandı.
Ben Deniz - Cumadan Pazara.
Ben Deniz - Deli Yarim.
Ben Deniz - Gidemedim.
Ben Deniz - Gönül Yareler İçinde.
Ben Deniz - Günahlar.
Ben Deniz - Güzeller Güzeli.
Ben Deniz - İzmir.
Ben Deniz - Kapında Günlerim.
Ben Deniz - Kerime.
Ben Deniz - Kurtulamıyorum.
Ben Deniz - Kırmızı Biber.
Ben Deniz - Manolyam.
Ben Deniz - Na ni na.
Ben Deniz - Neler Olacak.
Ben Deniz - O Biliyor.
Ben Deniz - Paşa Paşa.
Ben Deniz - Rahat Uyuyamıyorum.
Ben Deniz - Sanamı Kaldım.
Ben Deniz - Satmışım.
Ben Deniz - Savrulmadan.
Ben Deniz - Sus Aglama.
Ben Deniz - Tövbe De.
Ben Deniz - ve Harun Kolçak - Elimde Değil.
Ben Deniz - Ya Sen Ya Hic.
Ben Deniz - Çatlat.
BEN DENİZ KİMDİR?  ( BEN DENİZ'İN HAYATI ) :
1990 sonrası pop müzikteki patlamanın ardından bugüne kalan bir kaç isimden birisi Bendeniz (Deniz Çelik). 25 Temmuz 1973 yılında İsviçre’de dünyaya gelen Bendeniz, Erenköy Kız Lisesi’nden mezun oldu. Lise öğreniminin ardından tekrar İsviçre’ye dönerek iki yıl boyunca büro işleri alanında bir meslek yüksekokuluna devam etti. Bir süre Türkiye’nin ilk bayan futbol takımı Dostlukspor’da oynadı.
Bu dönemde yapmış olduğu bestelerini somut bir çalışmaya dökmek üzere bir takım olanaklar aramaya başladı. Bir arkadaş toplantısı sırasında tesadüfen orada bulunan Raks Müzik Yapım’dan bir yetkilinin kendisini dinlemesiyle şöhret kapısı aralanmış oldu. Raks ile anlaşarak 3-4 aylık yoğun bir çalışmanın ardından kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Düzenlemelerini Garo Mafyan’ın yaptığı albümden ilk klip, “Ya Sen Ya Hiç” adlı parçaya çekildi. Neslihan Yargıcı’nın hazırladığı ilginç kostümüyle müzikseverlerin hafızalarında “Abajur Kız” olarak yer alırken, albüm, bir milyona yaklaşan tirajıyla büyük başarı kazandı. Diğer yandan “Ya Sen Ya Hiç” adlı klibiyle, dünyanın en büyük müzik televizyonlarından biri olan MTV’nin düzenlemiş olduğu yarışmanın Türkiye elemelerinde dört iddialı klibi geride bırakarak Avrupa elemelerine katılmaya hak kazandı. 19 ülkeden 19 klibin yer aldığı yarışmada Türkiye’yi temsil ederek 11. sırada yer aldı. Bu arada Harun Kolçak’la biraraya gelerek “Biz” adlı bir single çıkardılar.İlk albümün kazandığı başarının ardından “Bendeniz II” adlı ikinci albümünde de Türkiye’nin sayılı müzik adamlarıyla çalıştı. Harun Kolçak, Emel Müftüoğlu, Demet Sağıroğlu, Ümit Sayın gibi isimlerin vokalleriyle destek olduğu albümün düzenlemeleri Ozan Çolakoğlu, Murat Yeter ve geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz değerli müzik adamı Onno Tunç’un elinden çıktı.
İlk albümünde olduğu gibi bu albümde de oniki şarkıdan onbirinin söz ve müziğini yazdı. İlkine kıyasla daha hareketli ama yine batı normlarına yakın parçaların yer aldığı albümden “Gönül Yareler İçinde”, “Neler Olacak” ve “80 Günde Devr-i Alem” adlı üç parçaya klip çekildi.
1996 yılında çıkardığı “Bendeniz III”de bu defa temposu yüksek parçalar yer aldı. Söz ve müzikleri tamamen Bendeniz’e ait albümün düzenlemelerini Murat Yeter ve Ahmet Özden yaptı. İlk video klip “Turnayı Gözünden Vurdum”a çekilirken bir de ilke imza atıldı. Klip çekilmeden önce albümdeki dört parçanın kırkaltı saniyelik miksine ilginç görüntülerle süslü bir tanıtım filmi çekilerek medya kuruluşlarına dağıtıldı.
Kısa sürede edindiği tecrübeleri iyi kullanan sanatçı, vokalistliğini de yapan Volkan’ın “Ve Volkan” isimli albümünün prodüktörlüğünü üstlendi. Biri dışında albümdeki tüm parçaların söz ve müziklerini yazan Bendeniz, iki parçada da Volkan ile düet yaptı. Bu parçalardan “Adını Ben Koydum”un klibinde de yer alarak Volkan’a destek verdi.
İki senelik ayrılığın ardından 1998 yılı başında, “yaşanmış ve ilelebet yaşayacak olan tüm aşklarına” adadığı dördüncü albümü “Bendeniz’den”, daha canlı ve romantik yapısıyla en olgun çalışması olarak değerlendirildi. Âdeti bozmayarak tüm söz ve müziklerini yazdığı albümün hazırlıklarını İsviçre’de tamamladı. Özenle çalışılmış altyapısı ve Bendeniz’in duru sesiyle takdir toplayan albümün ilk çıkış parçası ve klibi “Günahlar” oldu.
Bendeniz'in müzik kariyerindeki beşinci albümü, 1999 yılının son aylarına doğru müzik marketlerdeki yerini aldı. "Kurtulamıyorum" adlı çalışmada, yine bir parça dışında tüm söz ve müzikler kendisine ait. Onbir şarkının yer aldığı albümde düzenlemeler Alper Benli ve Ahmet Özden imzasını taşıdı. Albümle de aynı ismi taşıyan "Kurtulamıyorum", duygu yüklü sözleri ve Bendeniz'in farklı tarzıyla ilk çıkış parçası olarak düşünüldü. İlk albümünde yer alan "Ağlayayım Mı?" adlı meşhur şarkısını yeni düzenlemesiyle bir daha yorumlayan Bendeniz, hayranlarına hoş bir sürpriz yapmış oldu. Renkli kişilikleriyle dikkat çeken MGM, "Ben Tazecik Ceylanım"da üflemeli çalgılarla sanatçıya eşlik etti. Bendeniz, "Sarmaşık" adlı şarkıyı ise Volkan Akyol'la birlikte seslendirdi. Volkan, böylece kendi albümüne büyük katkıları olan Bendeniz'e sıcak bir yanıt vermiş oldu.

Mp3 Müzik Şarkı Damar Pop Rock Türkü Dinle. Sevilen Sanatçıların Hayat Hikayeleri Bilinmeyen Yönleri Görülmemiş Resimleri Albümleri Şarkıları. Online Full Radyo Tv Kanalları ve Ayrıca Sesli Kameralı Sohbet Chat Odaları, Hemen Dinle Farkı ile Sizlerle.... 

Ful Yıldız Tilbe Sarkıları Dinle

Yıldız Tilbe Albüm Dinle

Yıldız Tilbe Son Albüm


Online Dineleyebileceginiz Yıldız Tilbe Son Şarkıları:
Yıldız Tilbe - Aklım Hep Sende.
Yıldız Tilbe - Aynalar.
Yıldız Tilbe - Bir Tek Seni İstiyorum.
Yıldız Tilbe - Delikanlı.
Yıldız Tilbe - Dünya.
Yıldız Tilbe - Ey Istanbul.
Yıldız Tilbe - Gidecekmisin Yoksa.
Yıldız Tilbe - Kır Çiçekleri.
Yıldız Tilbe - Oynama.
Yıldız Tilbe - Yalancı Gönül.
Yıldız Tilbe Azer Bülbül - Gidiyorum.
Yıldız Tilbe Burak Kut - Seninle Olmak Varya.
Yıldız Tilbe Kıvırcık Ali - Al Ömrümü.

Mp3 Müzik Şarkı Damar Pop Rock Türkü Dinle. Sevilen Sanatçıların Hayat Hikayeleri Bilinmeyen Yönleri Görülmemiş Resimleri Albümleri Şarkıları. Online Full Radyo Tv Kanalları ve Hemen Dinle Farkı ile Sizlerle... 

İntizar Ful Dinle

İntizar


Online İntizar Şarkıları:
İntizar - Yağmurlar Canımı Alsın.
İntizar - Akılı Deli.
İntizar - Aldanırım.
İntizar - Ardahanın Yolları.
İntizar - Balköpügüm.
İntizar - Ben Değilim..
İntizar - Buraları Sevmedim.
İntizar - Canımın İçi.
İntizar - Dersime Gel.
İntizar - Dilsiz Yüreğim.
İntizar - Dua.
İntizar - Gel Gitme.
İntizar - Gelincik.
İntizar - Gitme.
İntizar - Ihlamurlar Altında.
İntizar - Kıskandırma.
İntizar - Nasıl Dayanırsın.
İntizar - Nazar Boncugum.
İntizar - Nazın Olayım.
İntizar - Nerde Olsan Gelirim.
İntizar - Nesi Yalan.
İntizar - Olmuyor.
İntizar - Sen Olmasan.
İntizar - Senden Ayrılmayı Düşünüyorum.
İntizar - Seni Sevmişim.
İntizar - Susma.
İntizar - Sırat.
İntizar - Tamam Sustum.
İntizar - Uykum Firari.
İntizar - Yaza Yaza.
İntizar - Yaşayamam'ki.
İntizar - Zamansız Ayrılık.
İntizar - Öl de Öleyim.
İntizar - Ölünmüyor.
İntizar - Üz Bakalım.
İntizar Kimdir (İntizar'ın Hayatı):
Doğum tarihi : 1974.
Doğum yeri : Tunceli.
Babası asker emeklisi Annesi ev hanımı ailesi şuan izmir'de ikamet etmekte çok modern görüşlü bir aile'ye sahip olduğunu söyleyen intizar ailesinin görüşlerine her zaman değer verdigini ve saygy duyduğunu söyledi.
Babasının görevi sebebiyle önce Muğa’ya ardından da izmir’e yerleşiliyor. izmir, intizar’ın çocukluğunun ve gençliğinin çok önemli bir bölümünün geçtiği yer. Müzikle ilgili hatırladığı ilk şey, izmir’den mahalle komşulary ibrahim Bey’in onu her görüşünde yanyna çağyrıp türkü söyletmek istemesi. Okulda da arkadaşları ve öğretmenleri...
İntizar’ın kalabalıklar tarafından ilk fark edilişi, izmir’de düzenlenen bir müzik yarışmasy. Jüride Melih Kibar ve Arif Sağ gibi önemli isimler var. intizar, hem Türk Halk Müziği hem de pop müzik dalında birinci olur. Yarışmadan bir süre sonra izmir’e intizar’ın en sevdiği seslerden biri, Sibel Can gelir. intizar’ın o konseri organize eden radyocu arkadaşları, kuliste Sibel Can’a ondan bahseder. Sibel Can da intizar’ı merak eder ve sahneye çıkarır. işte bu an intizar’ın hayatının dönüm noktalarından biri olur.
Konseri izleyenler arasında bulunan Ahmet Selçuk ilkan ve Ferdi Tayfur, konser sonrası intizar’la irtibata geçer, Ferdi Tayfur, intizar’a, sesini çok beğendiğini ve ona albüm yapmak istediğini söyler.
intizar’ın kendi söz ve müziklerinden oluşan ilk albümü Gelincik 1997’de Ferdi Tayfur’un müzik şirketi FerdiFon tarafından yayımlanır. Albüm 400 bin satışa ulaşır. ikinci albümü Gece Nemi 700 bin, Erol Köse’den çıkan üçüncü albümü Aldanırım ise 500 bin satar.....

Mp3 Müzik Şarkı Türkü Dinle. Sevilen Sanatçıların Hayat Hikayeleri Bilinmeyen Yönleri görülmemiş Resimleri Albümleri ve Online Full Radyo Tv Kanalları Hemen Dinle Farkı ile Sizlerle...
 

Sibel Can Dinle

Sibel Can Resimleri


Online Dinleyebileceğiniz Sibel Can Parçaları:
Sibel Can - Affedemem.
Sibel Can - Akşam Sefası.
Sibel Can - Allahu Allah.
Sibel Can - Alçak.
Sibel Can - Alışmışım Bir Kere.
Sibel Can - Aman.
Sibel Can - Anla Halimden.
Sibel Can - Ayrılık Ateşten Bir Ok.
Sibel Can - Ayrılık Şarkısı.
Sibel Can - Aşkımız İçin.
Sibel Can - Benim Adm Aşk.
Sibel Can - Berivan.
Sibel Can - Bizde Acı Evde Yaşanır.
Sibel Can - Bulursun Beni.
Sibel Can - Bütün Aşklar Alaturka.
Sibel Can - Can Bulursun Beni.
Sibel Can - Cemrem.
Sibel Can - Cilveler.
Sibel Can - Dilenci.
Sibel Can - Dönemezsin.
Sibel Can - Eloğlu.
Sibel Can - Emret Oleyim.
Sibel Can - Eskidi herşey.
Sibel Can - Eziyet.
Sibel Can - Eziyet.
Sibel Can - Gel Kıyma.
Sibel Can - Gelse O Suh Meclise.
Sibel Can - Gülüm.
Sibel Can - Hadi içelim.
Sibel Can - Hançer.
Sibel Can - Hasretim.
Sibel Can - Havar.
Sibel Can - Kalbimin Ağlayan Kıyıları.
Sibel Can - Kalp Kalbe Karşıdır.
Sibel Can - Kanasın.
Sibel Can - Kendim Düştüm.
Sibel Can - Lades.
Sibel Can - Lale Devri.
Sibel Can - Laz alii.
Sibel Can - Limoni.
Sibel Can - Melekler.
Sibel Can - Ne Olursun.
Sibel Can - Nehir Gözlüm.
Sibel Can - Nerde Akşam.
Sibel Can - Oyunbaz.
Sibel Can - Padişah.
Sibel Can - Rüyalarda Buluşuruz.
Sibel Can - Sen Gelmez Oldun.
Sibel Can - Senmiydin.
Sibel Can - Sensiz Sabah Olmuyor.
Sibel Can - Severek Ayrılalım.
Sibel Can - Sevmekten Kim Usanır.
Sibel Can - Seyyah.
Sibel Can - Sonbahar.
Sibel Can - Suistimal.
Sibel Can - Söyleyemem Derdimi.
Sibel Can - Tövbeliyim.
Sibel Can - Utanacaksin.
Sibel Can - Utansın.
Sibel Can - Yanlızlar Treni.
Sibel Can - Yar .
Sibel Can - Yaralım.
Sibel Can - Yazık.
Sibel Can - Yetti Bu Ayrılık.
Sibel Can - Zaman Kötü.
Sibel Can - Çantada Keklik.
Sibel Can - Çek Git Başımdan.
Sibel Can - Ölürüm.
Sibel Can - Üşüyorum.
Sibel Can - Çakmak .
Sibel Can - Emret Öleyim.
Sibel Can - Çok Tatlısın.
Sibel Can - Cemrem.
Sibel Can - Çek Git Başımdan.

Mp3 Müzik Şarkı Türkü Dinle. Sevilen Sanatçıların Hayat Hikayeleri Bilinmeyen Yönleri görülmemiş Resimleri Albümleri ve Online Full Radyo Tv Kanalları Odaları Hemen Dinle Farkı ile Sizlerle....