9 Mart 2013 Cumartesi

Arabesk, Damar, Fantazi, Orhan Ölmez albümleri

Arabesk, Damar, Fantazi, Orhan Ölmez albümleri, orhan ölmez damla damla, Orhan Ölmez Kimdir, Orhan Ölmez su misali, Orhan Ölmez Video Klipleri, Orhan Ölmez 2013 sarkıları, Orhan Ölmez yeni sarkıları


Orhan Ölmez: Su Misalli


Orhan Ölmez: Bana Bırak


ORHAN ÖLMEZ'İN FULL ŞARKILARINI MP3 FORMATINDA DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Orhan Ölmez Şrkıları:
Orhan Olmez - Best music 2009.
Orhan Ölmez - Açma Zuluflerin.
Orhan Ölmez - Ah Yalan Dünya.
Orhan Ölmez - Bana Bırak.
Orhan Ölmez - Bensiz Aşka Doyma.
Orhan Ölmez - Canın Gibi.
Orhan Ölmez - Dağlar Seni Delerim.
Orhan Ölmez - Damladamla.
Orhan Ölmez - Denize düsen yilana sarılır.
Orhan Ölmez - Doyamadık Aşka.
Orhan Ölmez - Dön Desem.
Orhan Ölmez - Gesi Bagları.
Orhan Ölmez - Huma Kuşu.
Orhan Ölmez - izleri Siliyorum.
Orhan Ölmez - Kilim Türküsü.
Orhan Ölmez - Maçka.
Orhan Ölmez - Sabir Lazim.
Orhan Ölmez - Su Misali.
Orhan Ölmez - Sustu Umudum.
Orhan Ölmez - Tabib Sen Elleme Benim Yaramı.
Orhan Ölmez - Yalvarayim mi.
Orhan Ölmez - Yani Olmuyor.
Orhan Ölmez - Yasa Dışı.
Orhan Ölmez - İki Elin Kanda Olsa Da Gel.
Orhan Ölmez - İzin Verme.
Orhan Ölmez - Özledim.
Orhan Ölmez Seni Seviyorum.
Orhan Ölmez'in Hayatı (Orhan Ölmez kimdir):
1 mayıs 1978' de Antalyanın Manavgat İlçesinde dünyaya gelmiş olan Orhan Ölmez, çok küçük yaşlarda bağlama ile tanışmış ve böylece müzik serüvenine başlamıştır.
Anadolunun çeşitli yerlerinde dönem dönem bulunmuş olan Orhan Ölmez lise yıllarında bağlamanın yanı sıra başta gitar olmak üzere çeşitli müzik aletlerine ilgi duymuş, üniversite yıllarında ise Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarında eğitim görmüş ve okul yıllarından bu yana uzun bir süre sahne çalışmalarında bulunmuştur. Gerek enstrumanıyla gerek sesiyle sahne çalışmalarına devam ederken kendine has besteleriyle dikkat çekmiş ve şimdiki durumunun sinyallerini aslında uzun zaman öncesinde vermiştir. Su Misali isimli ilk albumünün yakaladığı başarı ve edindiği dinleyici kitlesi, sanatçının uzun yıllar boyunca yapmış olduğu çalışmalarının ve edindiği birkimin doğru sonuçlara gebe olduğunun bir göstergesi olmuştur.
Yaklaşık bir yıl aradan sonra Herşeyin Farkındayım isimli yeni albümüyle müzikal kimliğini koruyan ama içinde yenilikler de barındıran bir Orhan Ölmez görmekteyiz.
Yapımcılığını Veysel Şimşek"in üstlendiği ve ideal Müzik tarafından hazırlanan Herşeyin Farkındayım isimli albüm, söz ve müzikleri sanatçının olan on şarkı ve birde türküden oluşmaktadır.
Yıllar süren müzik hayatının kendisine sağladığı birkim ve tecrübe sayesinde Orhan Ölmez, birinci albümündeki gibi ikinci albümdeki tüm şarkılarn da düzenlemelerini kendisi yapmış ve daha çok akustik bir sound üzerine eğilerek, şarkıların barındırdığı duygu yoğunluğunu kendine özgü bir sadelikte yansıtmayı tercih etmiştir.
Orhan Ölmez' in Herşeyin Farkındayım isimli ikinci albümündeki türkü, yaşayan en önemli halk ozanlarından biri olan Neşet Ertaş' a aittir ve yine Orhan Ölmez tarafından mümkün olduğunca geleneksel öğelere sadık kalınarak aranje edilmiştir. Albümünde birbirinden değerli müzisyenlerle de çalışmış olan Orhan Ölmez, bağlaması ve gitarıyla kendi şarkılarına enstrumanist olarakta duygularını katmıştır.
Orhan Ölmez  Albümleri:
1:Su Misali.
2:İstemesen Bile.
3:Canın Gibi.
4:İzin Verme.
5:İzleri Siliyorum.
6:Tekrar.
7:Benim İstediğim.
8: Dön Desem.
9:Özledim.
10:Yanar Dururum.
11: Dağlar.
Mp3 Müzik Şarkı Türkü Dinle. Sevilen Sanatçıların Hayat Hikayeleri Bilinmeyen Yönleri görülmemiş Resimleri Albümleri ve Online Full Radyo Tv Kanalları. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dikkat Yorum Yazamıyorsanız Bilgi Aşağıda
Eger Google Üyesi Degilseniz
Adı Url Secenegini Seciniz
Lütfen Size Yakışan Yorumları GöreLim