8 Mart 2013 Cuma

Osman Öztunç Albümleri, Osman Öztunç Dinle

Osman Öztunç, Osman Öztunç Albümleri, Osman Öztunç Dinle, Osman Öztunç Kimdir, Osman Öztunç Mp3, Osman Öztunç Resimleri, Osman Öztunç Şarkıları, Özgün Müzik, Osman Öztunç 2013 sarkıları, Osman Öztunç yeni sarkıları









OSMAN ÖZTUNÇ ALBÜMLERİ:
Osman Öztunç - ADAMIM:
Osman Öztunc - Alişan.
Osman Öztunc - Ben Sensiz Öldüm Bağışla.
Osman Öztunc - Cinayet Var.
Osman Öztunc - Devran.
Osman Öztunc - Tecnis.
Osman Öztunc - Turnam.
Osman Öztunc - Türk'ün Türküsü.
Osman Öztunc - Yanlızım İşte.
Osman Öztunc - Züleyhada Kalmışım.
OSMAN ÖZTUNC BİRADER ÜZERINE ALINANIN:
Osman Öztunc - Abdulkerim.
Osman Öztunc - Birader.
Osman Öztunc - Cakırcalı Memet.
Osman Öztunc - Garipce.
Osman Öztunc - Git Buralardan.
Osman Öztunc - Hak Adına.
Osman Öztunc - Hasretin Düşer.
Osman Öztunc - Selam Olsun.
Osman Öztunc - Senin İki Yüzün Var.
Osman Öztunc - Üzerine Alanın.
Osman Öztunc - Yastadır.
OSMAN ÖZTUNC CANCİGER:
Osman Öztunc - Abdal Musa.
Osman Öztunc - Akin.
Osman Öztunc - Canciger.
Osman Öztunc - Dadalogluyam.
Osman Öztunc - Dön Yurduna.
Osman Öztunc - Kerkut Ağıtı.
Osman Öztunc - Mevlana.
Osman Öztunc - Sensin.
Osman Öztunc - Türkün Türküsü.
Osman Öztunc - Yunus.
OSMAN ÖZTUNC DURMUŞUN
01 Durmuşun Türküsü.
02 Gün Sazak.
03 Ögretmenim.
04 Oğul.
05 Ötme Bülbül.
06 Ağlama Kücüğüm.
07 Binbogalar.
08 Divan.
09 Dost Kervanı.
OSMAN ÖZTUNC EYVAH AĞLIYOR BABAM:
Ağlıyor babam.
Akalın.
Beton duvar.
Davullar Çalındı.
Dogu.
Doguyor bak.
Gitme.
Hep mi aglayacak bu adam.
Karnım aç.
Sana gelemem.
Sürgünde.
OSMAN ÖZTUNC GERI DÖNMEDEN:
Osman Öztunc Ağlarımm.
Osman Öztunc Bozgun.
Osman Öztunc Cebeci İstasyonu.
Osman Öztunc Deli Dolu.
Osman Öztunc Geri Dönmedi.
Osman Öztunc Göçtü.
Osman Öztunc Gölgeler.
Osman Öztunc Karahan Dede.
Osman Öztunc Onlar.
Osman Öztunc Yarınım Yok.
OSMAN ÖZTUNC - HAYKIRAN TüRKüLER 1:
Osman Öztunc - Ağlıyor Babam.
Osman Öztunc - Camlıbelden Çıktım Yayan.
Osman Öztunc - Daglara Çıkmanın Tam Zamanı.
Osman Öztunc - Final.
Osman Öztunc - Foseptik Çukuru.
Osman Öztunc - Giriş.
Osman Öztunc - Kan Düşerken Toprağa.
Osman Öztunc - Kiziroğlu.
Osman Öztunc - Tepelerim.
Osman Öztunc - YılgınLığına İnat.
OSMAN ÖZTUNC -HAYKIRAN TüRKüLER 2:
Osman Öztunc - Ben Dönersem Basbugum.
Osman Öztunc - Bugün Ayın Işığı.
Osman Öztunc - Dönersem.
Osman Öztunc - İsyan Etmişim.
Osman Öztunc - Kadınım.
Osman Öztunc - Özmenem.
Osman Öztunc - Üsküdar.
OSMAN ÖZTUNC SESSİZ ÇIGLIK:
01 Dağlara Komşu Oldum.
02 Darmadağın.
03 Farkeyledim.
04 HoscakaL İzmir.
05 Kara Tren.
06 Ölümü Gör.
07 Psikopat Geceler.
08 Senden Sonrası.
09 Yanık Ömer.
10 Sessiz Çığlık.
OSMAN ÖZTUNC SEVGI YOLLARI ARIF NAZIM ALPEREN:
01 - Alperen - Dogu Yolları.
02 - Arif Nazim - Bende Bütün Umutlar.
03 - Osman Öztunç - Kadınım.
04 - Arif Nazim - Bir Ülke Getir.
05 - Ah Bir Ataş Ver.
06 - ALperen - Ben Doguluyum.
07 - Osman Öztunc - Vur.
08 - Arif Nazim - Bu Benim Sevdam.
09 - Alperen - Ah Bir Ataş Ver.
10 - Çırpınırdı Karadeniz.
OSMAN ÖZTUNÇ KİMDİR (OSMAN ÖZTUNÇ'UN HAYATI ):
Aslen Erzurumlu olan Ozan Şah ZeMahşer'in adı Osman soyadı Öztunç olup Tokat'ın Çamlıbel nahiyesi Yunus Emre mahallesinde, yağmurlu bir 23 Nisan bayramı'nın sabah namazı vakitlerinde 1968 senesinde dünyaya geldiği bilinmektedir. Ebesinin adı Minadiye Nine, babasının Süleyman, annesininki Leyladır.
Babası, namı değer demirci Süleyman 20 yaşında vefat eden en büyük ağabeyinin adını vermek ister 7 nüfuslu ailenin en sonuncu ferdine ve ebesi olan Minadiye ninenin eşi ve Nahiyenin en yaşlı kamili Tevvik dede ezanla birlikte Muhammed Osman der kulağına.
Osman; Enbiyanın, Evliyaların, Dede Korkutların, Şeyh Ahmet Yesevinin, Şeyhlerin, Mürşit’lerin, Pirlerin Hikayeleriyle büyütülür.bu sebepten Şiirlerinde, Mevlânâ Celaleddin-i Rûmî, Yunus Emre, Pir Sultan Abdal,etkilenmeleri çok belirgin olarak fark edilir.O, bir Mana Ozanı' dır deyimi yerindedir.
Ancak O, aynı zamanda bir başkaldırı ozanıdır da, haksızlara bile hakkani duruşuyla dikkatleri çekerken, dönemin başbakanı tarafından dava açılan hapis cezasına çarptırılan Alperen ozandır.
Ve ne hazindir ki; Bu sıkıntılı dönemlerinde gözüyle gördüğü eliyle tuttuğu Siyasi ve Sanat cenahınca yalnız bırakılırken (Sivil Toplum İçindeki, Hainler, Kahpeler, Kaltaklar ve Yaltakların )akla hayale gelmeyecek iftiraları, Amerika, İngiltere ve İsrail işbirlikçilerine bile pes dedirtecek duruma gelmiştir. Birkaç dostu tarafından terk edilmemiştir. (Şah ZeMahşer) Osman Öztunç şu günlerinde uydu yayını yapan Kral Karadeniz Tv de Deli-Dolu programı yaparak siyasetten muaf ancak siyasete muhalif, Milli ve manevi anlamda her zamanki aşk adamı duruşuyla gönülleri titretmektedir.
O hiç siyasetin içinde olmadı, lâkin Milli ve manevi oluşumun temsilcisi iddiasında olan siyasiler onu bırakmak istemediler. Çünkü halk ile, siyasi kuruluşlar arasında muhakkak bütün insanları sanatı ve ilahi hitabetiyle mıknatıs gibi kendine çeken bir köprüye ihtiyaç duyuluyordu, işte bu durum yalancı, talancı, dolandırıcı ve satılmış zihniyetin, Şah ZeMahşer Osman Öztunç' a karşı iştahını kabartıyor onu, kendi kurdukları ağa düşürme hesabını yaparak insanları kendi cehennemlerine yönlendirmek istiyorlardı.
(Şah Zemahşer ) Osman Öztunç, olanların farkındaydı. Ancak; bu durum karşısında bile bile lades demesi kaçınılmaz bir gerçek halini almıştı. Çünkü Milli ve mânevi donanımlı insanların karşısına artık onların direk nefislerine hitap edecek sanatçılar en şirin kisvelerle yalancı söylemlerle hazırlamış büyük değişim dönemi başlatılmıştı.
Artık insanların karşısına büyük konserler yaparak adeta yalancı melekleri çıkartarak mânevi alemden, madde alemine doğru saptırmaların en ivedi biçimde startı verilmişti.
Rüyasında üç ermişlerin pir olanı diğer iki ermişe burada ZeMahşer kimmiş diye Sorar, iki ermiş birden Osman’a bakarlar, pirde Osman’a döner, tebessümle ZeMahşer der, Osman rüyasını, Bektaşi dedelerinden olan Kara Ozana anlatır, Kara Ozanda Allah Mübarek Etsin, gayrı adın ZeMahşer olmuştur diyerek sevinir.
Türkiye Cumhuriyetini milyon kilometreler dolaşmış ve Avrupa ülkelerinin bir çoğunda ismine münhasır konserler vermiştir. Repertuarı hayli fazla olan Sanatçının, sahneleri, modern halk müziği, dergah şiirleri ve sohbet tarzında oluşur.
Paris'te Eiffel kulesi'nde ezan okuyan ilk Müslüman Türk ozandır, hayatı tümüyle hareketlidir, kavgaları, aşkları, sazı ve duruşu şövalyeleri kıskandıracak, cengaverleri imrendirecek hikâyelerle doludur, serbest nesir, hece, divan, cinas ve protest tarzların tümünü yazım ve müzikal anlamda işleyip eskiyi bozmadan modernleştiren küfürsüz, riyasız ve kibirsiz gerçek bir ozandır.
Şeyh Ahmet Yesevi, Mevlânâ, Yunus Emre, Pir Sultan Abdal, Kaygusuz Abdal, Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu, Hüseyin Nihal Atsız, Arif Nihat Asya, Aşık Yaşar Reyhani, Yavuz Bülent Bâkiler'in şiirlerini besteleyip okurken, kendinden sonraki genç sanatçı arkadaşlarının ilham ve gayretlerini arttırmak için onların eserlerinide seslendiren en mütevâzı sanatçıdır.
Eserlerini bir çok ünlü sanatçının rica minnet istemelerine rağmen vermemiş, genç seslerin okuması için tavsiye ve öğütlerde bulunmuştur. Bunlardan bazıları Mustafa Uğur, Şemsimah Şener, Benhur, Arif Nazım, Cavit Karabey Vs. dir ve albümlerinde vokalist ve vokal olan seslerin bazıları ise; Of Aman Nalan, Fusun Tokyürek, Yudum, Ezgi Mert, Erol Köker, Orhan Hakalmaz, Şükrü Alkan'dır.
22 yaşında, İstanbul'a albüm hazırlığı için geldiğinde sanatçı Arif Nazım vasıtasıyla Akbaş müzikle dört albüm anlaşması yapmış, ilk albüm hazırlıklarında Arif Nazım yardımcı olmuştur ve Arif Nazımın konserlerinde hem kendini tanıtma amaçlı, şarkılar, türküler söylemiş hem de Türkiye’nin en güzel sesli sanatçısına bağlamasıyla eşlik etmiştir. Velhasıl; ozan ZeMahşer en güzel sanatçılar, Âşıklar ve Ozanlar tarafından çok sevilmiş ve aziz Türk Milletine sevdirilmiştir. Sanatta, sazda, sözde iddialı olmadığını yineleyen ZeMahşer, felâket iddaa sahiplerini bulur ayrıca, söyleyene değil söyletene bakın ve Âşıkların aşkını küçümseyip küçülmemeli der.
Evet, ozan ZeMahşer'in en kavgacı şiirinde, en kan kokan şarkısında bile muhteşem bir aşk gizlidir ve o aşk en protest şarkılarında alenen belli olandır....

MP3 MÜZİK ŞARKI TÜRKÜ DİNLE. SEVİLEN ÜNLÜ SANATÇILARIN HAYAT HİKAYELERİ BİLİNMEYEN YÖNLERİ RESİMLERİ VE ALBÜMLERİ. RADYO TV KANALLARI...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dikkat Yorum Yazamıyorsanız Bilgi Aşağıda
Eger Google Üyesi Degilseniz
Adı Url Secenegini Seciniz
Lütfen Size Yakışan Yorumları GöreLim