1 Şubat 2013 Cuma

Bu kez 'Fırtına' haberi ~ Bu kez 'Fırtına' oku

Bu kez ‘Fırtına’

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 2. maçında Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
Trabzonspor’un gollerini Adrian (12, 64-pen) ve Vittek (88) atarken, Antalyaspor’un gollerini ise Isaac Promise (56) ve Emrah (90+2) kaydetti.
Akdeniz Üniversitesi’nde oynanan mücadeleye Trabzonspor golle başladı. 17. dakikada gelişen atakta Adrian takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Trabzonspor soyunma odasına 1-0 önde gitti.
İkinci yarının 52. dakikasında Trabzonspor, penaltı kazandı. Topun başına gelen Sapara şutunu attı ancak kaleci Sammy Ndjock gol olmasına izin vermedi. Bu kurtarış Antalyaspor’u adeta ateşledi. 56. dakikada sağ kanattan yapılan ortaya iki Trabzonsporlu savunmacının arasından kafa vuruşunu yapan isim Isaac Promise oldu ve eşitliği getiren golü kaydetti: 1-1. 64. dakikada Trabzonspor bir kez daha penaltı kazandı. Bu sefer topun başına ilk golün sahibi Adrian geldi ve düzgün vuruşla takımını bir kez daha üstünlüğe taşıdı: 1-2.
Bu golden 1 dakika sonra Trabzonspor’un 2 golünün sahibi Adrian, ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. 84. dakikada ise Antalyaspor’dan Uğur İnceman, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek durumu eşitledi ve her iki takımda geriye kalan dakikaları 10 kişi geçirdi.
88. dakikada oyuna yeni giren Robert Vittek, takımını 3-1′lik üstünlüğe taşıdı. Bu gole 4 dakika sonra, dakika 90+2′de Antalyaspor’dan Emrah Başsan karşılık verse de yeterli olmadı ve Trabzonspor, Antalyaspor deplasmanından 3-2′lik skorla galip ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dikkat Yorum Yazamıyorsanız Bilgi Aşağıda
Eger Google Üyesi Degilseniz
Adı Url Secenegini Seciniz
Lütfen Size Yakışan Yorumları GöreLim