6 Şubat 2013 Çarşamba

İzel Ful Mp3 Dinle

İzel

İzel Resimleri


Mp3 Player İle Dinleyebileceğiniz İzel Şarkıları:
İzel - Adak.
İzel - Ah Yandım.
İzel - Anlayamazsın.
İzel - Avuçlarım Kanıyor.
İzel - Baba Beni Maziye Götür.
İzel - Bebek.
İzel - Bellimi Olur.
İzel - Bir Dilek Tut.
İzel - Dayanamam.
İzel - Direniyorum.
İzel - Eyvallah.
İzel - Git.
İzel Kimdir ? ( İzel Çeliköz'ün hayatı ):
Dogum Tarihi :29 Nisan 1969.
Doğum Yeri : Yalova.
Tam adı İzel Çeliköz olan sanatçı, öğretmen bir ailenin çocuğu olarak Yalovada doğdu.
İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarından mezun oldu.
Korolarda klasik kemençe çaldı, folklor eğitimi aldı.
Çok iyi bir folklor hocası oldu.
Türk Müziği repertuar hocası Erol Sayan Eurovision Şarkı Yarışmasına katılmaya karar verdi.
İzeli de vokalist olarak yanına aldı.
Böylece İzel Pop Müzik ile tanıştı.Önemli assolistlere vokal yaptı.
O yıllarda arabesk patlaması yaşanıyordu. Müslüm Gürses, İbrahim Tatlıses (İlk stüdyo vokali Gülüm Benim adlı şarkıdır), Küçük Emrah... vb. sanatçıların albümlerine vokal yaptı. Eurovision Şarkı Yarışmasında İtalya'da Türkiye'yi temsil etti.
Çelik ile ikili programlar yaptı Caz söylemeye başladı.Kibariye ve Ümit Besen yerine Miles Davis, Spyro Crya gibi sanatçıların hayranı oldu.Sonuçta hepsini içine alan Pop Müzik yorumcusu oldu. Ercan Saatçi ve Çelik'le kurduğu 'İzel Çelik Ercan' adlı toplulukla 'Özledim' isimli albümü çıkararak müzik dünyasına profesyonel olarak ilk adımını attı.
1994 yılında yaptığı "Biz Hep Böyleyiz" bestesi ile Altın Güvercin'de "En iyi besteci" ödülünü aldı. ilk solo albümü ADAK'ı 1995 yılında çıkardı.MGD tarafından "Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı "ödülünü, Hürriyet Altın Kelebek Ödülünü
"En iyi kadın şarkıcı "sıfatını aldı.1997 yılında Mustafa Sandal ile Emanet adlı albümü yaptı. Çelik 'in ona verdiği "Kızımız Olacaktı" adlı şarkı Türkiye'de adı İzel olan kız çocuğu patlamasına yol açtı. Sırada "Bir Küçük Aşk" vardı.1999 yılında çıkan bu albümde Altan Çetin ve Ozan Çolakoğlu ile çalıştı.
Aynı albümdeki "Yok Yere" adlı parçayla uzun süre konuşuldu.
"Bir Küçük Aşk" 2000 yılında remixlenip İzel'in diğer hit şarkıları da eklenek yeniden yayınlandı. İzel, o yıl yine "En iyi kadın şarkıcı" ödülünün sahibi oldu.
Türkiye'nin en iyi kadın yorumculardan biri olarak kabul edilen İzel'in, "Bebek" adlı albümü, 15 Haziran 2001'de çıktı hayranlarının karşısına.
10 parçadan oluşan İzel'in bu albümündeki tüm şarkılarda Altan Çetin imzası yer aldı.
Sanatçı, "Bebek" adlı albümünden iki yıl sonra da, 2003 yılının yaz aylarında "ŞAK" adlı albümünü piyasaya sürdü.2005 yılı ilkbahar aylarında ise 14 parçadan oluşan "Bir dilek tut benim için"ile müzikmarketlerde yerini aldı.

Mp3 Müzik Şarkı Türkü Dinle. Sevilen Sanatçıların Hayat Hikayeleri Bilinmeyen Yönleri görülmemiş Resimleri Albümleri ve Online Full Radyo Tv Kanalları ve Ayrıca Sesli Kameralı Sohbet Chat Odaları Hemen Dinle Farkı ile Sizlerle.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dikkat Yorum Yazamıyorsanız Bilgi Aşağıda
Eger Google Üyesi Degilseniz
Adı Url Secenegini Seciniz
Lütfen Size Yakışan Yorumları GöreLim